Bloggläsare

Jag ser att ni är en del som läser min blogg. Superkul tycker jag!! Jag tror att jag vet vilka de flesta av er är men jag kan ju inte veta säkert. Ni får gärna plita ner en kommentar på mina inlägg om ni vill, det hade bara varit roligt.

Jag följer själv en del bloggar. De flesta jag följer är personer som jag inte känner eller vet vem de är men som jag ändå fastnat för av den ena eller andra anledningen. Nu vill ju jag gärna behålla er läsare här på min blogg. Hur ska jag lyckas med det så att ni inte tröttnar på mig? Det vet ju ni bäst vetja. 

Nu har du på den här månaden fått en liten hum om vem jag är, hur jag fungerar och framförallt hur jag skriver och om vad. Är det något du skulle vilja läsa mer om? Något som jag redan skrivit om men som du vill att jag utvecklar? Eller är det något som jag inte alls skrivit om som du skulle vilja veta hur jag tänker kring? Är jag på rätt spår eller ska jag bara lägga ner och istället skriva bara för min egen skull? Du kan väl skriva en liten kommentar om hur du som läsare tänker kring min blogg. Då hade jag blivit glad!

Stor kram till er allihopa 💖💕

Lämna ett svar