Den här värmen…

Ja jag vet, man får inte nämna det högt… men den här värmen! Den tar snart kål på mig. ☀️☀️☀️
Har skrivit det förr och kommer förmodligen göra det fler gånger än den här, jag gillar våren!
Fönster är öppna, likaså den dörren som går med tanke på hunden och fläktarna snurrar i tre rum på ovanvåningen. Ändå går det inte att sova på nätterna. Det är så sjukt varmt!

På jobbet höll jag mig bara inomhus idag men efter jobbet hade jag en liten tanke om att hitta mig en ny klänning att ha på midsommar. Det började inget bra då jag upptäckte när jag skulle betala parkeringen inne i stan att jag inte hade någon plånbok med mig. Det blir inga klänningar utan pengar så det var bara att köra hem. Hämtade inte bara pengarna utan även Mysan som gärna ville följa med och handla ny plånbok till sig själv.
Om det var en bra dag att prova klänningar undrar ni? Njae, det var som sagt en väldigt varm dag. Första affären blev det bara en titt i, i nästa provade jag två klänningar och en byxdress i den tredje tre klänningar till. Behöver jag tillägga att jag var genomsvettig innan jag var klar. Hade bestämt mig för att begränsa mig lite och leta efter en lång klänning. Fattar ni hur långa de långa klänningarna är just nu. Då tycker jag ändå att jag är ganska normal i längd, har aldrig tyckt att jag är extremt kort iaf. En fin klänning blev det men som sagt väldigt lång. Så om jag ska kunna gå när jag har den på mig får jag nog fästa upp den med nån klämma på nåt vis, annars får mannen gå bakom och lyfta upp släpet åt mig. 😉 Klänningen hittade jag på Rea och visst kan man då unna sig världens finaste rosa kofta oxå.
Nu är det jag som kommer vara fin, men ganska orörlig på midsommar.

 

Vätternrundan förresten, de flesta av er vet ju hur det gick men kanske inte alla. 🚴🏼Cyklade hela natten gjorde han, min starka man. Helt galet och jag tror nästan att jag var tröttare än honom på morgonen. Jag var ju tvungen att vakna emellanåt och kolla så han fortfarande rullade. Vilken jäkla bedrift det är att ta sig runt på cykel i 30 mil. Till nästa år pratar han om typ varenda runda de har däruppe, halva, mtb och hela… Antar att vi får följa med nästa år och ta en veckas tältsemester samtidigt.


 

Igår kom svärföräldrarna med hundar förbi. Tror att de ville gratulera till bedriften och höra allt om loppet. Vi fick klappa lite på både den stora och den lilla hunden. Lilla Åwe som numera är dubbelt så stor som vår egen lilla ettriga terrier. Chilli kunde verkligen inte låta Åwe vara ifred. Egen inhägnad till de stora fick det bli så Chilli fick ha sitt revir för sig själv.

Ikväll blir det till att mumsa lite på Chilliräkorna som svärmor var supersnäll och lämnade i kylen innan de körde vidare i förmiddags när jag själv var på jobbet. Tack snälla! 🙏🏼

Lämna ett svar