Vätternrundan

Idag är det dags!
Mannen har legat i hårdträning sen han cyklade halvvättern för ett år sedan. Ikväll är det dags för hela rundan och det kommer alldeles säkert gå kanonbra. Lite smånervös har han varit senaste veckan. Det kommer ju ändå ta sin stund att ta sig runt den där banan. Typ hela natten och lite till! Inatt har jag iaf nåt att göra när jag inte kan somna. Man hittar nämligen livesändning på Vätternrundans egen youtubekanal.

Du kan även följa Oscar och om du känner fler som ska cykla med hjälp av http://www.raceone.se. Det ska jag göra. Han har startnummer 1853. Du är grym som ger dig på det här min bästa man!! Vi hejar massor här hemma från soffan allihopa!

Tiden har rullat på här idag. Dagen började med massage hos Salong Solklar. Jag har ju den där värken i nacke & axel hela tiden. En värk som strålar ner i armen och gör att jag får stickningar ända ner i handen. Sjukgymnasten tyckte inte hon kunde göra mer för mig så nu får jag gå privat hos massör istället. Samtidigt som jag borde göra lite övningar med mitt gummiband… behöver jag tala om att jag är väldigt dålig på det eller… *skäms*

Jag och My drog på turné när jag hade kommit hem igen. Vi letade stövlar åt mig men kom tyvärr hem utan. Jag har ju ett par på jobbet men vem har koll på när det ska regna och släpar dem med sig fram o tebax liksom, inte jag iaf. Så jag behöver alltså ett par hemma oxå, får leta vidare.
Ett paket hämtades ut på vår turné. Fick ju nys om att det var rea på Vattenflaskor från Klean Kanteen lite varstans. Det är just dessa vattenflaskor jag har kollat in och tänkte att barnen skulle ha varsin såsmåningom. Nu var det helt plötsligt läge när det var rea. Barnen fick välja färger och beställning gjordes från https://goodforkids.se och idag kom alltså världens finaste vattenflaskor. Tror att barnen klarar sig i sommar nu.

Handla skulle vi oxå men först var vi ungefär lika nyfikna som alla andra här i byn. Det brann ju häromdan och vi (jag) kände mig alldeles för nyfiken för att kunna låta bli så vi körde förbi och tittade. Alldeles nerbrunnet hela byggnaden. Så ledsamt! Läste dessutom för en stund sen att killen som gjort det blivit släppt då det verkar som att han kan vara minderårig, sydöstran/misstänkt-släppt.

Hyrde en film när vi hade landat i soffan, Sing. Den var rolig och helt okej att slumra till en liten stund. Nu har vi fått i oss tacos och uppladdningen inför starten i Vätternrundan kan starta!
Heja dig Pappan!!

Lämna ett svar