Ett om dagen

Minst ett inlägg om dagen var min plan. Så här långt har jag fixat det. Nu känner jag hur ämnena börjar ta slut… hmm.. ska det inte bli mer bloggande än så här? Äh snart nog kommer nog inspirationen tebax hoppas jag.

Idag händer det inte mycket här. Mannen jobbade inatt och för omväxlings skull blev det inte någon sovande natt. De var ute och släckte en brand prexis hela natten. Så det var en trött man som kom hem i morse. http://www.blt.se/nyheter/brand-pa-idrottsplats/

Jag är inte van vid att ha en man som ligger på soffan hela dan. Konstigt har det varit faktiskt. Han brukar bli ganska rastlös av att slappa men idag har det alltså gått i soffans tecken. Jag är ju då inte sen att hänga på. Soffan är en av mina favoritplatser. Tog tag i mig själv en liten stund iaf och cyklade lite. Med publik då. Lilleman tyckte det var häftigt när jag cyklade under vatten och vi fick se både en stor rocka och en blåval. Mannen hejade på mig så att jag t.om gjorde två spurter idag. Annars handlade det mest om att ligga på en bra puls den här gången oxå.

Lämna ett svar