Färga håret

Tänkte färga bort de gråa. Gjorde ett försök förra helgen att färga med örter. Det gjorde typ ingen skillnad alls, inte på hårfärgen och definitivt inte på de gråa stråna som tyvärr är ganska många numera. Jag har ju valt bort kemikalier och vanliga shampon o balsam för ganska länge sedan, 1,5 år kan det nog bli. Har gått med gråa hår sedan dess oxå och inte direkt mått dåligt över dom utan mer accepterat och t.om tyckt att det är helt okej. Men nu fick jag ett ryck igen, ville ha annan färg än grått och jämna ut den tråkiga utväxtlinjen som fanns mitt på längden. Eftersom örterna inte bet på mitt hår så fick det tyvärr inhandlas kemikalier idag, lite motvilligt men tanken på ny fräsch hårfärg vann över den giftfria filosofin. Jag körde på säkert kort och köpte det märket och den färgen som jag använt mig mest av tidigare. Ljusblond blir bra tänkte jag, den täcker de gråa och brukar bli något mörkare än på bilden men ändå fin på mig.

Om jag blev ljusblond? Nä inte alls!! Vad hände där liksom? Jag blev orange… 😱 Antingen har något hänt med mitt hår när det sluppit en massa gifter under 1,5 år eller har det gjort någon ändring med färgen. Men de gråa stråna försvann och den fula raka utväxtlinjen jämnades ut så jag får nog anse mig nöjd ändå. Dock ser jag nu på bilden att håret skriker efter att få bort alla slitna toppar. 🙄

 

My hittade en lila färg i affären som hon ville ha i sitt hår. Jag blundade för ingredienslistan och köpte. Hon blev så fin!

 

Lämna ett svar