Gymnastikuppvisning


Idag var det dags för My att vara med i årets upplaga av asarumsgymnasternas uppvisning. Vår lilla höna var grym!! Bara kolla in denna bilden där hon står på kompisens axlar, utan att hålla i sig. Galet om du frågar mig! Det är min lilla höna det!

Annars har vi inte hunnit med så mycket mer idag. En handling hann vi med så att vi kunde sno ihop lite middag. Embla kom med middagsförslaget och det blev kanon. Pasta med skinksås, enkelt och gott! Nu har vi äntligen landat i soffan men snart måste jag upp igen för då ska barnen nattas. Funderar på om jag ska natta mig själv samtidigt kanske för det känns som att dagens aktivitet tog musten ur mig. Det var sjukt mycket folk i publiken och det gör mig så himla trött och ja, ångesten gjorde sig påmind… Modiga ungar allihopa som vågade visa upp vad de kunde framför en sån jättepublik.

 

Förresten, lotter var vi ju tvugna att ta några stycken och självklart blev det vinster. Vi brukar alltid vinna nåt på deras lotteri. Denna gången var det en lycklig Lilleman som vann på tre av sina lotter. Han blev mest glad över tejpen och ville gärna hem så fort som möjligt för att testa den.

Lämna ett svar