Semester

Nu är det semester! Eller imorgon är det egentligen föräldraledigt, sen är det semester i fyra veckor. Skönt ska det bli ☀️🍓☀️🍓

Tack för detta året alla fina kollegor och framförallt alla fina barn med föräldrar. Släppte iväg sju stycken sexåringar till ett spännande år i förskoleklass, stort Lycka Till i skolan allihopa, jag kommer sakna er alla hur mycket som helst! Nu ska vi bada lite och äta glass mycket och vila oss massor.

Ledigheten började lite olyckligt med ett snabbt veterinärbesök. När jag cyklade hem från jobbet såg jag dottern med hund, på promenad en bit bort. Bakom dom kom det två kvinnor med en annan hund (kan ha varit en amstaff tror vi). De närmade sig och vår Chilli blev helt galen, han skällde o skällde. De gick närmare och Embla stod stilla med Chilli för att låta dem gå förbi, då sliter han sig och springer fram till den större hunden samtidigt som han skäller massor. Han tyckte verkligen inte om den andra hunden. Embla skyndade sig fram och tog honom därifrån ungefär samtidigt som jag hann fram och kunde ta honom. Jäkla tramshund!

De andra gick därifrån med sin hund och vi upptäckte då att Chilli blödde från örsnibben. Ringde och rådfrågade veterinär vad jag skulle göra, ville inte riktigt sluta blöda nämligen. Blev till att åka in och handla en fåntratt ifall han inte låter örat vara, ev klippa bort en del päls, tvätta ordentligt två gånger om dan och hålla koll på hans temp. 

Vi blev så rädda och vi är sååå tacksamma för att det ändå gick så bra som det gjorde!! 

Behöver jag tala om att jag är helt slut nu? Låser sig lite inom mig när det händer såna här grejer. Jag som skulle fixat med massa grejer här hemma idag efter jobbet har istället inte gjort nåntingt… Nu måste jag ta tag i allt som måste göras!

Lämna ett svar