Shopping med tjejerna

En sak som jag kom underfund med under denna tältomgången var att sovsäcken gav mig panik. Att ligga där inträngd mellan mannen och sonen instängd i en sovsäck gjorde att jag inte kunde andas.

Första natten fick jag stiga upp efter bara några minuter och satt sen uppe länge, tills jag nästan satt och sov innan jag la mig med öppen sovsäck. Detta gjorde i sin tur att jag frös en del under natten i min pyjamas med korta ärmar & ben.

Nätterna som följde sov jag i mina långa Haremsbyxor och min fleece, den enda långärmade som var med. Till nästa tripp måste jag alltså hitta en lösning på detta problem. Jag tänker att med en pyjamas med långa ärmar & ben borde jag klara mig med uppknäppt sovsäck, det är ju ändå mitt i sommaren.Nu har ju inte jag någon sådan pyjamas men efter lite googling hittade jag denna fina hos Cubus. Jag tog tjejerna med mig och drog in till stan igår för att leta rätt på den. Om jag kom hem med någon pyjamas undrar ni? Nej det gjorde jag ju såklart inte. Här är vad vi kom hem med istället och pyjamasen den får komma med posten.   

Lämna ett svar