Shopping

Idag tog jag äldsta dottern med mig in till stan. Klänning stod på inköpslistan och skor.
Det är inte var dag man slutar sexan förstår ni. Det ska visst ställas till med Nobelfest för alla sexorna och då är det klart att man måste ha klänning. Hon är inte ägare till så väldans många klänningar och den vi köpt till skolavslutningen kan man inte ha på Nobelfesten. Det är jag självklart med på. Så stan fick det bli!
En massa spring i olika affärer och inga bra klänningar hittade vi, innan vi kom in på Cubus där vi hittade två. Det gick verkligen inte att välja. De var båda superfina, en vit och en rosa. De satt så himla fint på. Vi fick hänga undan och leta skor under tiden som Embla skulle ta sig en funderare på vilken hon skulle välja. Foton skickades runt till kompisar för att kolla vilken de tyckte.

Vi har inte så många skoaffärer i den här lilla stan så det fanns inte direkt mycket att välja på. Som tur var fick hon ögonen på en snygg sandal med kilklack så fort hon kom innanför dörrarna. Perfekt satt de och jag blev lite avundsjuk över att det inte var jag som behövde nya skor… (Ja jag älskar skor, det finns alldeles för många fina).
Tillbaka till Cubus för att välja klänning och hur väljer man mellan två superfina. Kompisarna tycker vit, föräldrarna tycker rosa… Vi hittade en bra lösning på problemet. Jag betalade den ena och hon betalade den andra själv så båda klänningara kunde följa med oss hem. Perfekt!
På glitter hittade vi accessoarer, tiara, örhängen och halsband. Hon kommer vara grymmast av alla på festen!
Bilder får ni se en annan dag så vi inte avslöjar några detaljer innan festdagen.

Hittade en liten present åt mig själv oxå. Jag är ju lite svag för Majaslyktor. Det var ett tag sen som jag såg att det nu till våren skulle komma lyktor med Ted Gärdestads texter på. Nu har de kommit och jag kunde verkligen inte låta bli. Visst är de superfina!!

 

Lämna ett svar