Sjukdag

Höll mig hemma idag oxå. Tycker nog att det känns lite bättre idag. Klarat mig på bara två alvedon. Igår tryckte jag i mig både alvedon och ipren om vartannat för att hålla det tunga huvudet i schack. Kändes t.om lite frebrigt ett tag. Idag är det som sagt något bättre.

Mest har jag suttit i soffan och klurat på mitt nya virkprojekt. Ett beställningsjobb faktiskt. När någon annan ska ha det jag virkar blir jag lite extra petig. Vill ju gärna att det ska vara perfekt. Detta har idag lett till att jag har bytt mönster en gång (google är bra där) och jag har rivit upp och gjort om några gånger. Hoppas verkligen det här blir bra nu. Tror att jag har hittat ett bra mönster nu men det är lite klurigt.

Lilleman har ingen förskoleklass på fredagar och eftersom mannen jobbar natt idag så har han inte någon fritids heller utan har haft en helt ledig fredag. Jag tänkte att det kunde vara nyttigt med lite frisk luft för mig med tanke på att jag höll mig inomhus hela dagen igår. Så jag tog hunden i kopplet och lockade med mig sonen (lockade med PokémonGo) på en liten promenad. Vi gick ingen lång runda men vi tog det lugnt. Gick sakta, fångade några Pokémons, lät hunden nosa en massa och pratade om det mesta. För prata det kan han den där lille mannen. Munnen gick i ett och det byttes ämne ungefär varannan minut. Mysig runda var det och när vi kom in igen var vi helnöjda alla tre.

 

Lämna ett svar