Soft lördag

  

En tidig morgon var det idag. För mannen och Mysan stod det innebandycup på agendan. Ibland får man tänka till för att få logistiken att fungera. Mannen jobbade inatt och fick fixa avlösning en stund tidigare än vanligt för att kunna ta sig direkt till uppsamlingsplatsen. Jag fick väcka My, få i henne frukost och det där med att fixa sig färdig det kan hon själv. Sen fick jag skjutsa henne till samma uppsamlingsplats. Alla grejer som skulle med, klubbor, skor, vattenflaska, maskot, högtalare och andra viktiga grejer packades in i mannens bil redan igår så att vi inte skulle behöva tänka på det så tidigt på morgonen. Vi begav oss till hemmaarenan/uppsamlingsplatsen och det visade sig att vi var ute i riktigt bra tid. Där satt vi alldeles för oss själva i månskenet och kände oss ganska ensamma. En stund senare dök det upp en väldans massa bilar, lite för många kan man tycka. Det borde kunna ordnas någon form av minibuss eller dylikt till bortamatcherna *hint hint*.

Växjö var målet med resan och två matcher skulle spelas. Den första gick ganska bra och tjejerna satte två mål. Andra matchen gick mindre bra och de fick åka hem med två förluster tyvärr. Ni ska veta att de kämpar så jäkla bra och de håller alltid humöret uppe när de spelar matcher. De har hamnat lite i kläm stackarna. De spelar mot tjejer som dels har tränat längre tid och som har lag där de har fler äldre spelare än vad vi har i vårt lag. Förbundet har bett så mycket om ursäkt att det har blivit så här men det hjälper ju inte våra tjejer så mycket som förlorar match efter match. Till hösten ska de hamna rätt i tabellerna och då jäklar!!

  

Väl hemma igen hamnade jag i sängen en stund och sov vidare en timme till ungefär. Vi har inte gjort många knop idag heller. Softat i soffan och kollat vidare på den roliga såpan ”Jane the Virgin” på Netflix. Se den om ni inte har gjort det redan. Den är hur rolig som helst, tänk er alla drama från alla möjliga serier och tryck ihop dom till en, då har ni den här snurriga galna serien. Promenader med hunden har det blivit ett par stycken. Fick t.om med mig sonen ut idag oxå. Det var såå härligt, nästan lite vår i luften. Vi sög åt oss så mycket D-vitamin vi bara kunde från solen. Sonen hamnade sen hemma hos en kompis och jag kunde kolla Netflix lite till.

 

Ikväll har jag klurat vidare lite på det där virkprojektet jag håller på med, det som jag inte kan visa här ännu. Jag tror det blir väldigt bra faktiskt. Det är lite klurigt att få ihop dock. Tror att mitt trötta huvud inte riktigt fixar beskrivningar med för många moment. Då är det verkligen en sak i taget, en maska i taget. Pausade lite och påbörjade ett annat nytt enklare projekt istället. Börjar bli ganska många virkprojekt nu, har garn och nålar och påbörjade grejer som ligger lite överallt nu. Nästan så att jag inte riktigt kan hålla reda på alla… Kanske inte heller helt bra för det där trött huvudet.

Lämna ett svar