Snö

Kan ni tänka er, idag kom det snö! Ja det är sant även här nere i Blekinge har vi nu fått lite av det där kalla, vita härliga som man blir så glad av. Två gånger har vi varit i pulkabacken. En på fm och en på em när det började skymma lite ute. Så himla mysigt. Tyvärr åker jag inte själv, yrseln är ett faktum och det räcker att jag tittar på barnen när de åker så kommer den.

Jag tog med hunden upp på berget oxå och han älskade det. Som han borrar ner nosen i snön och buffar runt. Så söt! Skoja vad trött han var sen. Ett par vändor upp och ner för backen och en massa buffande med nosen i snön. Helt slut blev han och däckade på sin favoritplats bakom granen. 


Mellan varven har jag vattnat igenom alla våra blommor oxå. Jag är inte jätteduktig på det där med att vattna blommor. Nu har jag till slut hittat bra växter som fixar att glömmas bort ett tag mellan vattningarna. Men nu hängde de lite stackarna så vatten med lite gödning fick det bli.


Nu är det mys i soffan en stund. Först är det Bamse och sen blir det visst Gladiatorerna har barnen bestämt. Tydligen ska alla tre vara uppe och titta på det. Är det okej om jag går och lägger mig före barnen idag kanske, för jag är supertrött? Med tanke på att mannen jobbar ikväll/inatt/dygnet så antar jag att jag nog åker på både nattning av barnen och kvällsrunda med hunden alldeles själv…

Lämna ett svar