Utkastad jul

Ja så är det, idag åkte julen ut. Hunden blev lite förvirrad, hans bästa sovplats under granen försvann ut i trädgården. Alla julsaker är nerpackade. Eller inte alla, stjärnorna i fönstret vid matbordet får vara kvar tills på söndag. Då hoppas jag att våra nya lampor kommer nämligen. Annars är det tomt på Tomtar och annat juligt nu. Känns ganska skönt faktiskt. Vi har ju saker överallt så att det räcker och blir över ändå liksom. 

Imorgon är mitt jullov slut. Känns lite sorgligt, jag hade gärna varit hemma en vecka till eller två. Men jag vill ju kunna vara lite ledig till sommaren oxå och man är ju inte prexis gjord av semesterdagar… Två av barnen ska i säng typ nu, för deras del är det oxå upp tidigt imorgon och iväg till fritids. Den äldsta får vara hemma själv och rå om hunden. 

Nu ska vi försöka hitta lite rutiner igen för att få vardagen att funka men utan att  hamna i ett hemskt ekorrhjul. Vi måste komma ihåg att stanna upp! Andas! Uppleva nuet! Stanna upp lite till! Vara i nuet! Komma ihåg vad som är viktigast! Ta hand om varandra! Andas!

1 reaktion på ”Utkastad jul

Lämna ett svar