Veckan som gick

Ni vet hur det är, veckodagarna rullar på så att man inte riktigt hänger med. Tänkte jag skulle skrivit nåt här i bloggen flera gånger om men det blev inte så. I onsdags gick jag på bio med några av mina kollegor. All Inclusive med Suzanne Reuter visades och jag skrattade igenom mig hela filmen. Lite galen och rörig men superkul. Rekommenderar verkligen om ni känner för att skratta lite. Räkna dock med att det nästan bara är tanter i publiken, eller kvinnor i sin bästa ålder säger man kanske… Tack för en trevlig kväll Janet, Emma, & Emma!

Som jag skrev i förra inlägget så har jag försökt träna lite oxå. Ja vi snackar lite men ni vet ju hur jag tänker vid det här laget. Lite är bättre än inget och en gång är mer än ingen gång. Nästan varje dag har det blivit några minuters träning. Inte för att jag orkar hänga med i det tempot som körs i apparna. Mina magmuskler existerar liksom inte alls just nu och då är det inte helt enkelt med situps t.ex. men några är bättre än inga och förhoppningsvis blir det snart några fler.

Jag bestämde ju mig trots allt att försöka plugga lite till. Åtminstone klara första kursen som är slut nångång i januari. Nu äntligen kom första bedömningen på första arbetet jag lämnade in. Omdömmet var riktigt bra och jag känner att jag kanske ändå hänger med lite. Det första arbetet blev godkänt (finns bara två betygskriterier, G eller IG) och högskolepoängen rasslade in. 4 nya som läggs på de jag har sedan tidigare. Härligt! Två arbeten ligger och väntar på att bli bedömda och ett fjärde ska börja skrivas på inom det närmaste.

 

Men först ska vi hålla lördag. Vi startade dagen med en god Smoothie innehållandes yoghurt, bär, grädde, vaniljpulver, kolsyrat vatten och mandel. När mannen tog barnen på shoppingrunda (mat mest som inhandlades) passade jag och hunden på att köra de där två 17 minuters passen. Ni ser ju hur det gick… situps är som sagt inte riktigt min grej och helt uppenbart inte hundens heller… Resten av dagen går i tvättens tecken. Brukar lämna den roliga uppgiften till helgen nämligen. Tvätta, hänga, vika och lägga in…
Önskar er alla en fortsatt härlig helg och stort Grattis till barnens kusin, min fina brorsdotter Nova på födelsedagen hoppas din dag blir superbra!


Fotograf: http://www.photoartbyus.se/produkt-kategori/serier/nova/

Lämna ett svar