Soft lördag

Lördagen började med sovmorgon. Mannen steg upp, utfordrade barnen, gick ut med hunden och cyklade i över en timme. Själv låg jag kvar i sängen superlänge, steg upp o åt frukost, la mig i soffan med hunden och tittade på en kärleksfilm på Netflix. Ni vet en sån där film som börjar med en massa kaos och slutar lyckligt med evig kärlek. Tycker det är skönt att kolla på såna förutsägbara filmer, då behöver inte min hjärna jobba så mycket under tiden. Har snart sett alla som finns på Netflix i den kategorin tror jag.


När filmen var slut tänkte jag att jag skulle testa det där med Ricinolja. Fick ju en sån i en box för ett tag sen. Jag är supertorr i hårbotten nu på vintern så det kan vara värt ett försök iaf. Jag blandade ricinoljan med arganolja. Får se hur det blir, jag har fotfarande inte plockat av mig handduken efter hårtvätten. Det var inte helt enkelt att tvätta ur oljan så jag misstänker att det fortfarande är en massa kvar i håret. När jag öppnade skåpet för att plocka ut oljorna så ramlade grejerna bokstavligt över mig. Två hyllor i skåpet var ganska fullproppade med saker. Likaså lådorna under vasken. Sanslöst hur mycket produkter man tror att man behöver. Nu vet jag bättre och tog tag i en rensning. Ja det är fortfarande mycket saker kvar men nu ramlar inte grejerna över en iaf.

Och ja jag vet att det är jag som står för alla sakerna och inte mannen. Inte många saker i lådan som är hans… Om någon skulle vara spekulant på det som sorterades ut (ja förutom det som hamnade i soporna då) Hojta till så är det bara att komma förbi och hämta. Det mesta är det använt en del av men finns mer kvar så det tar emot att kasta.

Imorgon vankas det förresten lockigt hår på lilla Hönan. Ska bli spännade för detta har vi inte testat på henne tidigare. 

Lämna ett svar