Vab

Det blir inte alltid som man tänkt sig. Inatt vaknade lilla Hönan innan tre nångång, typ halv tre kanske. Hon drack lite, gick på toa o gick in o lade sig igen. Efter en stund kommer hon smygande in till mig. Hon var yr och hon hade ont i magen. Ni vet hur jag är när jag hör ont i magen. Jag tänker alltid kräksjuka/magsjuka och de tankarna vill verkligen inte försvinna. Vi parkerade oss i varsin soffa framför Netflix. Där låg vi fortfarande lika vakna när resten av familjen började vakna till liv.

Hur ska man då tänka. Vabba eller inte?  Skicka iväg till skolan eller stanna hemma? Idag blev det stanna hemma. Sömnen är så viktig för mig och jag har så svårt att somna på kvällarna så när sömnen blir så här störd är jag knäpp i typ en vecka efteråt. Jag tänker oxå att det blir svårt för My att fokusera i skolan när hon har varit vaken sen innan tre på natten. Sista argumentet är att det kanske är nåt på gång ändå och då känns det bra att avvaktta lite och se om det blir något mer av det. Så det blev alltså vab av den här dagen. 

Dock verkar hon må ganska prexis som vanligt idag som väl är. Hon har tuggat i sig några mackor till frukost, hon har fått en ny tidning (eftersom mamman fick köra inom Ica när de öppnade och handla så att vi klarar en oplanerad hemmadag), hon har läst sin nya tidning, spelat lite Ipad och nu börjar rastlösheten sätta igång. Undrar när hennes missade sömn ska göra sig påmind (eller är det det den gör nu med rastlösheten, övertrött kanske), för min gör det definitivt. Är megatrött!! Nu ska vi leta upp nåt spel och roa oss med en liten stund iaf.

Lämna ett svar